News / 6 Shkurt 2023, 11:43

Beyonce thyen çdo rekord historik, shpallet “mbretëresha” e Grammy me 32 çmime në total

Beyonce thyen çdo rekord historik, shpallet

Beyonce ishte një “mbretëreshë”, por tani ajo është “mbretëresha” e Grammy! Këngëtarja mbrëmjen e djeshme u bë artistja më ë vlerësuar në historinë e Gramms, me një rekord prej 32 çmimesh.

Beyonce thyen çdo rekord historik, shpallet
Më herët, Beyonce fitoi Grammy për performancën më të mirë tradicionale R&B dhe regjistrimin më të mirë elektronik të kërcimit për “Plastic Off the Sofa” dhe “Break My Soul”.

Beyonce ka fituar 88 nominime për Grammy gjatë karrierës së saj.

Beyonce thyen çdo rekord historik, shpallet

Horoskop