Familja / 7 Shkurt 2023, 16:42

Kujdes! Këto "gabime" nuk duhet t'i bëni kurrë pas ndarjes

Kujdes! Këto "gabime" nuk duhet t'i bëni kurrë pas

Marrëdhënia ka mbaruar. Ndoshta mund të ketë miqësi, por marrëdhënia që kishit dikur ka përfunduar. Zakonisht jeni të mërzitur dhe gaboni. Ne ju tregojmë se cilat janë gabimet më të shpeshta pas një ndarjeje.

1. Shpenzimet e tepërta
Mbi gjithçka. Duke filluar me çarçafët e rinj (epo, nuk mund të flemë me ato që na kujtojnë atë, apo jo?) e ndjekur nga blerjet e frikshme të ndarjes.

2. Pini alkool
Shumë. Kur nuk jemi duke pirë, ne po dërgojmë emoji-n e gotës së verës, të ndjekur nga një pikëpyetje, të gjithëve në listën tonë të telefonit.

3. Konsumoni ushqime të kripura
Orekset tona patetike nuk mund të përballojnë një vakt të plotë tani, kështu që ushqimet e vogla e të kripura llogariten si darkë. Dhe, ndoshta çdo patatinë apo ushqim i paketuar duket si opsioni perfekt.

4. Përpiqeni të jeni ‘mirë’ shumë shpejt
Hapi 1: Planifikoni një natë për të festuar statusin e vajzës sonë beqare. Hapi 2: Filloni të qani në orën 21:00 fill pas festës.

5. Tregoni gënjeshtra
Kur ai dërgon mesazhe për të parë se si jemi, ne i përgjigjemi: “Më falni, numri i kujt është ky?” Gënjejeni atë, por jo veten.

6. Përpiqeni të jetë shok me të
Spoiler: nuk ndodh kurrë (ose të paktën, jo menjëherë gjithsesi). Mos u përpiqni të jeni të ftohtë dhe thjesht kaloni muajin duke e urryer atë tashmë.

7. Ktheheni në kibernetikë
Kush është ajo vajzë me të cilën sapo është miqësuar në Facebook? Kush është në foton e tij të re të profilit? Pse ai papritmas filloi të postojë në Twitter?

8. Deheni dhe dërgoni mesazhe
Tregohuni të qëndrueshem dhe mos dërgoni mesazh si, “Heeey, më mungon!”, dhe asgjë të tipit “Nuk mund ta besoj se të kam dashur ndonjëherë, mos më dërgo më mesazh!”.

Horoskop