Familja / 1 Janar 1970, 01:00

A duhet të ndaheni nëse partneri juaj nuk do të festojë Shën Valentinin? Flet ekspertja e çifteve

A duhet të ndaheni nëse partneri juaj nuk do të festojë

Statistikat thonë se janë të shumtë çiftet që nuk janë të sigurt nëse partneri i tyre aktual është apo jo i duhuri. Shtoji kësaj pasigurie edhe një gabim në ditën e Shën Valentinit dhe dukshëm mund t’ju vijë të pyesni “A e ekzagjeroj nëse dua të ndahem pikërisht prej kësaj neglizhence?”

Hayley Quinn, eksperte marrëdhëniesh thotë:

“Vetëm sepse është Dita e Shën Valentinit, nuk do të thotë që ju duhet të planifikoni një darkë apo pushime së bashku, por nëse është e rëndësishme për ju, duhet të jetë e rëndësishme edhe për gjysmën tuaj. Është gjithashtu e rëndësishme të jeni të sinqertë me veten dhe mënyrën si ndiheni”.

Ka nga ata njerëz të cilëve dita e të dashuruarve u duket klishe apo nga ata që mendojnë se “Shën Valentini është çdo ditë”. Megjithatë, nëse ju nuk bëni pjesë te ky grup, do të bënit mirë t’ia komunikonit këtë partnerit.

Horoskop