
"Nuk kam mbaruar së jetuari", aktorja e famshme bën rrëfimin prekës: "Kanceri po më përhapet nëpër kocka, por nuk dua të vdes"
Aktorja Shannen Doherty thotë se nuk "i ka larë duart" me jetën, ndërsa kanceri është përhapur në kockat e saj. "Un&e...
Kjo recetë u përgatit nga Rozafa_cooking
PËRBËRËSIT: 4-6 kofsha pule, 1 kg kërpudha, 2 kokrra qepë, 3 thelpinj hudhra, 2 degë rozmarinë, ½ filxhan çaj uji, ½ lugë çaji me kripë, vaj ulliri dhe 1 lugë gjelle gjalpë.
PËRGATITJA: Në një enë të thellë skuqim qepën dhe hudhrat me pak vaj ulliri, gjalpë dhe kripë. Kur qepa fillon të zbutet shtojmë kofshat e pulës duke i kthyer nga të gjitha anët në mënyrë që të marrin një të skuqur të lehtë. Vazhdojmë duke shtuar kërpudhat, të cilat i kemi pastruar dhe prerë në feta. Shtojmë rozmarinën, i përziejmë mirë dhe në fund hedhim ujin. E provojmë për kripë dhe e lëmë të marrë valë. Pasi ka marrë valë, e lëm të ziejë për 20 – 30 minuta me temperaturë të ulët. Me ndihmën e një piruni provojmë nëse mishi është gatuar. Nëse është e nevojshme e lëmë disa minuta më shumë, derisa të dali yndyra në sipërfaqe dhe të krijojë një cipë të holle. Mund ta shoqëroni me një sallatë me rukola dhe domate qershi. JU BËFTË MIRË!
Aktorja Shannen Doherty thotë se nuk "i ka larë duart" me jetën, ndërsa kanceri është përhapur në kockat e saj. "Un&e...
3,2, 1… Tirana zyrtarisht ka hyrë në periudhën më të bukur të vitit! Kthyer tashmë në traditë, sheshi &ls...
Dashi: Për një shenjë të zodiakut të prirur për t’u angazhuar me shumë gjëra njëherazi, dhe mbi të gji...