
"Ciao Marina! Unë jam Sabrina, bashkëshortja e Luca-s." letra e një gruaje të tradhtuar
Ciao Marina, unë jam Sabrina, gruaja e Luca-s. Nuk dua të grindem, dua vetëm të flas me ty. Kam parë bisedat e tua në What...
Kjo pjatë u përgatit nga Rozafa_cooking
Ingredientët: 1 kg mish viçi, 2 lugë gjelle salcë domatesh, 1 lugë gjelle pluhur hudhre, 1 filxhan uthull, ½ lugë çaji spec djegës, ½ lugë çaji piper, 1 lugë gjelle spec i kuq i ëmbël, 1 lugë çaji miell, 1 lugë çaji kripë dhe vaj ulliri sipas dëshirës.
Përgatitja: Në fillim pastrojmë dhe presim në copa të vogla mishin e viçit të cilin e ziejmë me ujë, vaj ulliri dhe kripë. Pasi e kemi zier mishin, e heqim nga lëngu dhe e lëmë mënjanë. Marrim ½ filxhan çaji lëng dhe në të tresim 1 lugë çaji miell. Miellin e tretur e rikthejmë tek lëngu i zier duke e përzier vazhdimisht. Më pas shtojmë salcën e domates, hudhrën pluhur, uthullën, specin djegës, specin e ëmbël, pak vaj ulliri dhe kripë. I përziejmë mirë e mirë të gjitha dhe e lëmë të marrë valë. Pas kësaj rikthejmë mishin tek lëngu, e lëmë të ziejë për 4 – 5 minuta. Ulim temperaturën dhe e lëmë të ziejë për 50 – 60 minuta derisa të dalë yndyra në sipërfaqe dhe të krijoj një ajkë të hollë. E servirim menjëherë sepse paçja konsumohet gjithmonë e ngrohtë.
Ciao Marina, unë jam Sabrina, gruaja e Luca-s. Nuk dua të grindem, dua vetëm të flas me ty. Kam parë bisedat e tua në What...
Gazetarja Rudina Xhunga ka kujtuar sot në studion e “Rudina” në Tv Klan, momentin e veçantë kur intervistoi Parashqevi Simak...
Edhe pse u bënë disa vite që është tërhequr nga skena, Rezarta Shkurta vazhdon të mbetet një nga vajzat më të...