Astroliving / 16 Mars 2023, 14:56

Pse Demi dhe Peshqit duhet të martohen gjithmonë bashkë

Pse Demi dhe Peshqit duhet të martohen gjithmonë bashkë

Demi është një shenjë e tokës dhe Peshqit shenjë uji. Kur këto të dyja bashkohen, thjesht kanë kuptim! Sigurisht, përputhshmëria e Peshqve-Demit nuk është e kufizuar vetëm në marrëdhëniet romantike. Ata gjithashtu kanë një pajtueshmëri të madhe edhe në miqësi.

Demi udhëhiqet nga Venusi. Është i butë dhe ngushëllues. Atyre u pëlqen të kënaqen me gjërat më të bukura në jetë, veçanërisht ushqimin dhe rrobat e mira dhe nuk u pëlqen të shqetësohen nga rutina e tyre paqësore. Janë shpirtra të butë, të dashur me prirje ëndërrimtare, krijuese.

Peshqit kanë aftësi të mëdha në një sërë fushash. Kur ky çift tokë-ujë bashkohet, marrëdhënia e tyre fillon gjithmonë me humor të mirë dhe shumë të qeshura.

Demi dhe Peshqit e duan pajtueshmërinë

Në marrëdhëniet romantike, Demi dhe Peshqit bëjnë një çift përrallor së bashku. Por ata priren të jenë pak më jokonvencional si çift sesa kur janë vetëm.

Peshqit nxjerrin në pah anën aventuriere të Demit pa e bërë Demin të ndihet i pasigurt ose i pakëndshëm. Ata bëjnë që Demi të ndihet sikur po jeton një fantazi të vërtetë.

Demi sjell rehati dhe ngrohtësi për Peshqit. Ata janë si arushë pelushi. Në fakt, Demi nuk ka turp të lërë lotët të rrjedhin poshtë dhe të jetë i pambrojtur kur bie vërtet në dashuri me Peshqit. Dhe Peshqit nuk janë nga ata që i shmangen emocioneve.

Burri Peshqit dhe gruaja Demi

Mashkulli i Peshqve sjell një romancë ëndërrimtare, të mbushur me fantazi kur është i dashuruar me një grua Demi. Gruaja Demi ndihmon mashkullin e Peshqve me prakticitetin e saj, në mënyrë që ai të arrijë ëndrrat e tij në një mënyrë më konkrete. Por gruaja Demi ndonjëherë mund të ndihet sikur është më e përkushtuar ndaj marrëdhënies sesa mashkulli i saj Peshqit. Duhet pasur durim që një grua Dem të gjejë një burrë Peshqit.

Gruaja Peshqit dhe burri Demi

Gruaja e Peshqve nuk e shpreh seksualitetin e saj në një mënyrë të hapur. Ajo është një bukuroshe që ose pasqyron sharmin e botës së vjetër ose një elegancë zanash. Kjo e bën mashkullin Demi jashtëzakonisht mbrojtës ndaj saj. Burri Demi dhe gruaja Peshqit e shprehin dashurinë e tyre përmes shqisave dhe përmes gjesteve klasike romantike, trajtimeve dhe takimeve.

Horoskop