News / 17 Mars 2023, 15:05

Në familjen mbretërore nuk lejohej, Princ Harry mbjell flokët dhe zbardh dhëmbët

Në familjen mbretërore nuk lejohej, Princ Harry mbjell flokët dhe

Duket se Princi Harry ka pësuar disa ndryshime në pamjen e tij pasi u zhvendos përgjithmonë me familjen në Kaliforni. Fansat e Dukës së Sussex vunë re se flokët e tij dukeshin më të plotë dhe më të fortë në paraqitjet e tij duke promovuar librin ‘Spare’. Por ndërsa disa ende dyshonin, në paraqitjen e tij të re në konferencën për shtyp Better Up, pati edhe më shumë komente që sugjeronin se Princi Harry mund të kishte bërë një mbjellje flokësh.

Në familjen mbretërore nuk lejohej, Princ Harry mbjell flokët dhe
Në atë paraqitje të Dukës së Sussex-it më 9 mars, lëkura me shkëlqim e 38-vjeçarit shkaktoi gjithashtu një sensacion me shumë fansa që spekulonin se ai mund të ketë bërë një trajtim të fytyrës. “Ai është bërë kaq i pashëm,” shkroi një fans mbretëror me një të dytë duke shtuar. “Harry rrezaton gjithmonë optimizëm dhe energji pozitive.”

Në familjen mbretërore nuk lejohej, Princ Harry mbjell flokët dhe

Më në fund, disa të tjerë vunë re se në dhëmbët e tij dukeshin disa nuanca më të bardhë.

Në familjen mbretërore nuk lejohej, Princ Harry mbjell flokët dhe

Horoskop