Mirëqenie / 18 Mars 2023, 14:55

Nëse doni dhëmbë të fortë e që nuk thyhen duhet të konsumoni këtë ushqim çdo ditë

Nëse doni dhëmbë të fortë e që nuk thyhen duhet

Veza hyn tek ushqimet e pasura me vlera ushqyese dhe përveç se të jep ndjesinë e ngopjes, forcon edhe dhëmbët.

Vezët janë një burim natyror i vitaminës D, e cila është e rëndësishme për të pasur dhëmbë të fortë dhe të shëndetshëm.

Kjo realizohet duke ndihmuar në përthithjen e kalciumit, i cili është i rëndësishëm për kockat, shëndetin e zemrës apo përmirësim.

Horoskop