News / 23 Mars 2023, 12:12

Nuk ka arsye për t'i mbajtur fshehur, Bora Zemani pranon publikisht se ka bërë këto operacione

Nuk ka arsye për t'i mbajtur fshehur, Bora Zemani pranon publikisht se

Moderatorja e suksesshme Bora Zemani ka qenë kryefjala e showbiz-it përgjatë dy viteve të kaluara duke u shpallur dhe “Njeriu i Vitit” për 2021-shin. Njerëzit kanë pasur gjithnjë interes të dinë rreth më shumë rreth asaj që nga arritjet profesionale te jeta personale. Duke qenë se ajo është një nga vajzat më të bukura të ekranit, fansat duan të dinë si ia del të jetë aq në formë, e këtu nuk mund të mos përmendim edhe ndryshimet që ajo ka pësuar ndër vite

Ditën e djeshme, ajo ka realizuar një mini-intervistë me ndjekësit në Instagram dhe një ndër pyetjet që i erdhi ishte nëse kishte bërë ndonjë ndërhyrje plastike. Përgjigjia e saj "Të vetmet operacione që kam bërë në jetë kanë qenë lindja e Arborit dhe heqja e apandesitit" na bëri të dyshojmë pak për vërtetësinë e këtyre fjalëve.

Nuk ka arsye për t'i mbajtur fshehur, Bora Zemani pranon publikisht se

Nuk ka arsye për t'i mbajtur fshehur, Bora Zemani pranon publikisht se

Një tjetër fans e pyeti:"Ku i ke bërë buzët?" Kësaj pyetjeje ajo iu përgjigj: "Mund t'ju them vetëm ku i kam zhbërë!", duke pranuar kështu se i kishte zmadhuar buzët më parë.

Nuk ka arsye për t'i mbajtur fshehur, Bora Zemani pranon publikisht se

Gjatë rubrikës me “Pyetje-përgjigje”, ajo gjithashtu ndau me ndjekësit lajmin se këtë pranverë ajo ka nisur të merret me projekte të reja dhe ka treguar disa prej librave të saj të preferuar.

Horoskop