
Disa arsye pse duhet të zgjidhni linjën e re të televizorëve Samsung OLED 77’’
Tencencat e fundit të televizorëve janë gjithnjë në zhvillim për të ofruar eksperienca fantastike në shtëpinë...
Përbërësit për 4 persona: 4 lugë vaj ulliri, 1 qepë e vogël, e grirë hollë, 6 kërpudha të mëdha, të grira trashë, 1 lugë trumzë dhe 1 lugë majdanoz të grirë hollë, kripë, piper, 4 vezë të rrahura lehtë, 90 ml ajkë/panna dhe 400 g patate të ziera dhe të prera në feta.
Përgatitja: Nxehni vajin në një tigan të gjerë në zjarr të mesëm. Fërgoni qepët dhe kërpudhat derisa të zbuten. Shtoni trumëzën dhe majdanozin dhe skuqini edhe për pak minuta, derisa kërpudhat të bëhen gati. Vendosni vezët dhe ajkën në një tas mesatar dhe rrihini derisa të përzihen mirë bashkë. Hidhni kripë e piper sipas dëshirës. Në ajkën me vezë shtoni fetat e patateve të ziera dhe kërpudhat, dhe përziejini mirë që të lyhen plotësisht. Në një tavë pjekjeje, lyejeni pak me vaj dhe shtroni përzierjen me kërpudha dhe patate. Futini në furrë me 180 gradë dhe piqeni për 20 minuta, derisa të prarohet. Shërbejeni të nxehtë.
Tencencat e fundit të televizorëve janë gjithnjë në zhvillim për të ofruar eksperienca fantastike në shtëpinë...
Në qoftë se jeni të apasionuara pas tendencave të fundit të modës, nuk mund të mos e njihni Chiara Ferragni-n. 35-vje&ccedi...
Kjo recetë u përgatit nga Maison de goût Përbërësit: patate të vogla, kofsha pule, ullinj, trumzë, hudh&eu...