News / 31 Mars 2023, 17:01

Jenifer Aniston për serialin ‘Friends’: "Brezit të ri u duket ofendues"

Jenifer Aniston për serialin ‘Friends’: "Brezit të ri

Aktorja Jenifer Aniston së fundmi ka shprehur mendimin se seriali ‘Friend’ për gjeneratën e re është ofendues. CNN shkruan se Aniston pas 29-vitesh, duke u ndjerë në një hap me kohën ka treguar se sa shumë ka ndryshuar kultura që nga debutimi i "Friends" në 1994.

Aktorja shprehet se komedia dhe filmat kanë evoluar dhe humori që ata paraqesin në serialin ‘Friend’, duket ofendues për brezin e sotëm të fëmijëve.

“Ka një brez të tërë njerëzish, fëmijë, të cilët tani po shikojnë episodet e "Friends" dhe i konsiderojnë ato fyese. Kishte gjëra që nuk ishin kurrë të qëllimshme dhe të tjera, të cilat duhet ti kishim menduar më mir, por nuk mendoj se kishin të njëjtën kuptim si tani”,-tha Aniston.

‘Komedia ka evoluar, filmat kanë evoluar.Tani është pak e ndërlikuar sepse duhet të jesh shumë i kujdesshëm, gjë që e bën vërtet të vështirë për humoristët, sepse bukuria e komedisë është në pikën ku ne tallemi me veten, tallemi me jetën”,-u shpreh aktorja.

Aktorja Jenifer Aniston së fundmi është duke promovuar filmin e saj të ri të Netflix "Murder Mystery 2", me aktorin

Horoskop