Astroliving / 7 Prill 2023, 14:21

7 gjëra që duhet të dini për seksin me një Dash

7 gjëra që duhet të dini për seksin me një Dash

Dashi është shenja e parë e zjarrit në horoskop dhe nga vet elementi që i karakterizon, kjo shenjë është gjithnjë e guximshme dhe aventureske. Prej një Dashi mund të presësh çdo gjë!

"Nëse partneri juaj është Dash, nuk keni nevojë të shqetësoheni për asgjë për sa i përket jetës. Njerëzit e kësaj shenje pëlqejnë të jenë protagonistë në thuajse gjithçka që bëjnë, kështu që dinë se kur dhe si të bëjnë lëvizjet e duhura në shtrat bazuar në pëlqimet dhe mospëlqimet e partnerit të tyre,"- thotë numerologu, Sidhharrth S Kumaar

1.Atyre u pëlqen të bëjnë sa më shumë seks. Janë gjithnjë të lirshëm dhe nuk kanë frikë të eksperimentojnë. Dashët kërkojnë partnerë po aq entuziastë dhe seksi i përditshëm është ideal për ta.

2.Dashi në shtrat është agresiv. Lojërat dhe dinamikat e pushtetit janë të preferuarat për të. Atyre u pëlqen të luajnë role të ndryshme kështu që prisni të ndiheni si personazhet kryesore në "365 Ditë" ose "50 Hijet e Greit" një herë në ca kohë.

3. Paraloja nuk është pika e tyre e fortë por duan të hyjnë drejt e në temë. Pra më shumë se 5 minuta paralojë, mund t’u ulë dëshirën për seks.

4.Pas seksit, Dashët duan puthje e përqafime. Ata i kushtojnë një vëmendje të veçantë trajtimit mirë të partneres/it duke qenë se janë shenja që duan të shpresin dashurinë në çfarëdolloj mënyre që munden.

5.Masazhi në zonën e qafës dhe shpinës u ndez dëshirat seksuale ndaj nëse doni ta bëni për vete një Dash mund ta nisni nga kjo.

6.Me ta, bëni mirë t’i harroni pozicionet klasike pasi i konsiderojnë të mërzitshme pas njëfarë kohe.

7.Atyre u pëlqen seksi në publik, pasi u jep adrinalinë ideja se mund të shihen nga çasti në çast nga kalimtarë të rastësishëm.

Horoskop