Mirëqenie / 11 Prill 2023, 17:36

Nga Parma drejt botës - 105 vjet trashëgimi

Nga Parma drejt botës - 105 vjet trashëgimi

Frymëzuar dhe krijuar nga dashuria për Italinë si një kolonjë personale, në vitin 1916 nga baroni vizionar Carlo Magnani, Acqua di Parma është shndërruar me kalimin e viteve në një ikonë globale të përsosmërisë, mjeshtërisë dhe stilit italian. Një kremtim i thjeshtësisë, çiltërsisë dhe bujarisë, lidhur thellë me origjinën italiane. Një dhuratë diellore, shpirtërore dhe plot stil. Një ëndërr në një kuti të verdhë për t’u ndarë me këdo.

“VLERAT TONA PASQYROJNË NATYRËN QË PËRJETËSON MJESHTËRINË E STILIT ITALIAN”

“Ne e adhurojmë natyrën. Ne e përshkruajmë dhe e pasqyrojmë në mënyrën më të hirshme falë artit të kësaj arome të krijuar prej më shumë se një shekulli. Me kurajën për të arritur më të mirën, ne përcjellim dashurinë tonë për natyrën duke lejuar që aromat e saj të feksin nuhatjen.”

UNIVERSI I “COLONIAS”

Aroma e parë e krijuar; siguruese, e sofistikuar dhe e përjetshme. Colonia është fragranca ikonë e Acqua di Parma që simbolizon italianitetin në një përzierje agrumesh aq të pëlqyera nga të gjithë.

Nga Parma drejt botës - 105 vjet trashëgimi

 

Emocionuese, e vendosur dhe e veçantë. Colonia Essenza ri-interpreton Colonia-n ikonike me një perspektivë moderne. Një aromë druri që mishëron sofistikimin autentik.

Nga Parma drejt botës - 105 vjet trashëgimi

I sigurt, karizmatik dhe intensiv. Colonia Intensa nxjerr thelbin e dritës dhe jetës italiane në një aromë emocionuese që kombinon sofistikimin tradicional dhe bashkëkohor.

Nga Parma drejt botës - 105 vjet trashëgimi

Shume e dashur, bashkëkohore dhe rrezatuese. Colonia C.L.U.B, një aromë gjallëruese që personifikon ndjesitë vibruese të momenteve që kanë rëndësi sepse i përjetoni ato së bashku.

Nga Parma drejt botës - 105 vjet trashëgimi

Lumturia, pastërtia dhe thjeshtësia. Colonia Pura ndriçon ikonën Colonia me elegancë dhe lehtësi të lehtë në një kthesë të re me butësinë tonë italiane.

Nga Parma drejt botës - 105 vjet trashëgimi

Vitalitet, gjallëri dhe modernizim. Colonia Futura është deklarata e Acqua di Parma e dashurisë për natyrën. Një shpërthim dinamik i përbërësve natyralë të kombinuar mrekullisht, por në mënyrë individuale të dallueshme në një aromë të gjallë dhe të pazbutur që lidh të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen e Maison.

Nga Parma drejt botës - 105 vjet trashëgimi

Në këtë univers aromash pasqyrohet më së miri esenca e jetës italiane, kultura, stili i jetës në Itali. Një kombinim i dritës dhe jetës, i së shkuarës dhe së tashmes, i arkitekturës dhe dizajnit, një elegancë krejt e natyrshme dhe me një sofistikim autentik.

Horoskop