Astroliving / 23 Prill 2023, 13:11

Merrni shënime që tani, këto 3 gjëra duhet t'i fiksoni mirë në mendje para se të dilni me një DEM

Merrni shënime që tani, këto 3 gjëra duhet t'i fiksoni

Nëse jeni në një marrëdhënie me të, urime! Duhet të jeni të vetëdijshëm se janë me këmbë në tokë, punëtorë dhe besnikë. Nuk ua japin zemrën personit të parë që u troket në derë, prkundrazi, dëshirojnë marrëdhënie të gjata dhe kuptimplota, dhe dashurojnë me pasion. E përmendëm që janë edhe kokëfortë? Por, cilat janë karakteristikat që e bëjnë Demin shenjën që çdokush do të donte të kishte në krahë?

1.Janë shumë besnikë: Nëse partneri, partnerja juaj i përket kësaj shenjë, atëherë jeni me të vërtetë fatlumë pasi Demi është shenja më besnike e gjithë zodiakut. U pëlqen të japin e marrin besim dhe në përgjithësi ndërtojnë marrëdhënie të shëndetshme e që zgjasin në kohë. 

2.Janë kokëfortë të pandreqshëm: E thamë në krye të herës, që janë kokëfortët? Na duhet ta shkruajmë e themi sërish pasi personat e lindur nën këtë shenjë njihen për këtë tipar të tyrin aq shumë të lakuar nga të tjerët. Demi nuk heq dorë lehtësisht nga gjërat dhe njerëzit që i do vërtetë. Pengesat janë thjesht një stimul për të vazhduar akoma edhe më shumë në rrugën e tij. Kjo mund të  tingëllojë si një cilësi negative në fillim, por eksperienca ka treguar se  njerëzit më kokëfortë janë edhe më pasionantët. 

3.Janë romantikë të lindur: Përtej fasadës së shenjës së fortë, Demat janë një ndër shenjat më romantike të horoskopit. E duan romantizmin në të gjitha format e tijj, mbrëmjet pranë një oxhaku të ngrohtë dhe me një gotë verë në dorë apo qoftë një përqafim i ngrohtë. Janë të shumta rastet kur Demi lejon të udhëhiqet nga emocionet dhe instikti. Për të, të qenët i, e ndjeshëm/ndjeshme është një  tipar që mund të keqpërdoret sidomos në marrëdhëniet në çift, por Demi nuk mund të bëjë ndryshe pa të.

Horoskop