News / 14 Maj 2023, 22:15

14 maji i bekuar i Eliona Pitarkës, aktorja e njohur e humorit bëhet nënë për herë të dytë

14 maji i bekuar i Eliona Pitarkës, aktorja e njohur e humorit bëhet

Në një kohë kur i gjithë vendi gëlonte nga raportimet e shumta rreth ecurisë së zgjedhjeve vendore, Eliona Pitarka, përjetoi sot emocionet më të bukura për një grua, ato të sjelljes në jetë të një fëmije. Pikërisht siç e lexoni, aktorja e njohur e humorit është bërë mama për herë të dytë.

Lajmin e ëmbël e ka dhënë vetë ajo përmes disa fotove dhe videove nga spitali, ku në një moment mund të shquajmë bebushen e vogël, e cila pritet t'i sjellë shumë gëzim dhe dashuri familjes.

14 maji i bekuar i Eliona Pitarkës, aktorja e njohur e humorit bëhet

14 maji i bekuar i Eliona Pitarkës, aktorja e njohur e humorit bëhet

Ajo nuk zbuluar asnjë detaj rreth emrit që ka zgjedhur, ndaj nuk na ngelet veçse presim që në ditët të vijim të na e zbulojë. Sakaq Living i uron më të voglës së familjes jetë të gjatë dhe shëndet të plotë e sa më pak lodhje për mami  Elionën.

Horoskop