
Vendosni këmbët mbi kroskotin e makinës? Arsyeja pse duhet të hiqni dorë menjëherë
Çdo vit, mijëra jetë humbin në aksidentet rrugore për shkak të shpejtësisë, konsumit të tepërt të alk...
Kjo recetë u përgatit nga Unëgatuaj.com
PËRBËRËSIT: 1 kokë lulelakër, 3 vezë, 100 g miell, 200 ml qumësht, kripë dhe vaj luledielli.
PËRGATITJA: Lulelakrën e lajmë dhe e ndajmë në copa të vogla, mundësisht të të njëjtës madhësi. I ziejmë në ujë me kripë për 10 minuta (jo më shumë pasi zbuten tepër) dhe ndërkohë pregatisim brumin për skuqjen e tyre. Rrahim vezët me qumështin, miellin dhe pak kripë derisa të na formohet një brumë i hollë. Kullojmë lulelakrën dhe e lëmë të ftohet pak. Zhysim një nga një lulet në brumë dhe i skuqim në vaj të bollshëm në zjarr mesatar. I vendosim në një letër kuzhinë për t'u thithur vajin e tepërt dhe i shërbejmë sipas dëshirës. Ju bëftë mirë!
Çdo vit, mijëra jetë humbin në aksidentet rrugore për shkak të shpejtësisë, konsumit të tepërt të alk...
Alergjia nga dielli përfshin njollat e lëkurës pas ekspozimit për një kohë të gjatë në diell. Këto skuqje li...
Ka pak artikuj aq thelbësorë sa këmisha prej linoje në gardërobën verore të një femre. Prakticiteti i saj ju lejon ta ...