
Si të vishni UGG, 5 ide për t'u frymëzuar menjëherë
Ka nga ata që nuk i preferojnë ndoshta shumë, por ka dhe nga ata që i duan pa kushte dhe do t’i vishnin nga mëngjesi në mb...
Kjo recetë u përgatit nga Unëgatuaj.com
PËRBËRËSIT: 1 kokë lulelakër, 3 vezë, 100 g miell, 200 ml qumësht, kripë dhe vaj luledielli.
PËRGATITJA: Lulelakrën e lajmë dhe e ndajmë në copa të vogla, mundësisht të të njëjtës madhësi. I ziejmë në ujë me kripë për 10 minuta (jo më shumë pasi zbuten tepër) dhe ndërkohë pregatisim brumin për skuqjen e tyre. Rrahim vezët me qumështin, miellin dhe pak kripë derisa të na formohet një brumë i hollë. Kullojmë lulelakrën dhe e lëmë të ftohet pak. Zhysim një nga një lulet në brumë dhe i skuqim në vaj të bollshëm në zjarr mesatar. I vendosim në një letër kuzhinë për t'u thithur vajin e tepërt dhe i shërbejmë sipas dëshirës. Ju bëftë mirë!
Ka nga ata që nuk i preferojnë ndoshta shumë, por ka dhe nga ata që i duan pa kushte dhe do t’i vishnin nga mëngjesi në mb...
Shpërthimi i vullkanit Marapi në Indonezi gjatë fundjavës, i ka marrë jetën 11 alpinistëve të gjendur pranë krate...
Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Queens të New York- ut, ku janë vrarë katër anëtarë të një famil...