News / 20 Maj 2023, 15:08

Kjo video e vajzave të Eliona Pitarkës do t'ju bëjë të kuptojë sa të shtrenja janë motrat


Kjo video e vajzave të Eliona Pitarkës do t'ju bëjë

Një ndër shqetësimet më të mëdha të shumë prindërve të rinj është se si do të reagojnë fëmijët e tyre kur në familje vjen një i,e porsalindur. Është e zakonshme që më të mëdhenjtë të ndihen xhelozë për kohën dhe vëmendjen që mami dhe babi i kushtojnë fëmijëve të vegjël, por duket se ky nuk do të jetë aspak problem në familjen e Eliona Pitarkës.

Gala, bekimi i saj i parë, jo vetëm që është e lumtur me ardhjen në jetë të bebi motrës.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eliona Pitarka (@elionapitarka)

 

 

 

Horoskop