
Vendosni këmbët mbi kroskotin e makinës? Arsyeja pse duhet të hiqni dorë menjëherë
Çdo vit, mijëra jetë humbin në aksidentet rrugore për shkak të shpejtësisë, konsumit të tepërt të alk...
Kjo recetë u përgatit nga Unëgatuaj.com
PËRBËRËSIT: 320 g makarona të gjata, 1 patëllxhan, 1 fileto pule, 200 g domate të vogla, 200 g djathë mozzarella, borzilok i freskët, pak hudhër pluhur, vaj ulliri, kripë dhe piper i zi.
PËRGATITJA: Ziejmë makaronat për aq minuta sa tregohet në konfeksion e tyre dhe fillojmë me përgatitjen e salcës. Në një tigan të vogël shtojmë vaj ulliri dhe kaurdisim patëllxhanun e prerë në kubikë të vegjël. Shtojmë kripë dhe pak hudhër pluhur hudhër dhe i lëmë mënjanë. Në të njëtin tigan kaurdisim copëzat e filetos së pulës derisa të marrin ngjyrë të artë. Shtojmë domatet qershi të plota ose të prera përgjysmë, borzilokun, kripë, piper të zi dhe në fund patëllxhanët e skuqur. Hedhim te salca makaronat e ziera me pak lëng dhe i përziejmë për disa minuta derisa të marrin shije. I shërbejmë në pjatë të zbukuruar me ndonjë gjethe borziloku dhe feta djathi mozzarella. Ju bëftë mirë!
Çdo vit, mijëra jetë humbin në aksidentet rrugore për shkak të shpejtësisë, konsumit të tepërt të alk...
Alergjia nga dielli përfshin njollat e lëkurës pas ekspozimit për një kohë të gjatë në diell. Këto skuqje li...
Ka pak artikuj aq thelbësorë sa këmisha prej linoje në gardërobën verore të një femre. Prakticiteti i saj ju lejon ta ...