News / 1 Qershor 2023, 12:14

"Më në fund ndihem e lirë" këngëtarja e njohur Sia rrëfen se vuan nga autizmi

"Më në fund ndihem e lirë" këngëtarja e

Këngëtarja me famë botërore, Sia ka zbuluar se është diagnostikuar me autizëm dhe kjo i dha asaj një ndjenjë çlirimi.

“Unë kam çrregullim të spektrit të autizmit. Po rikuperohem, ka shumë gjëra”, tha ajo në podkastin “Rob Has a Podcast”.


47-vjeçarja më pas shtoi: “Për 45 vjet u ndjeva sikur duhej të vishja një kostum njerëzor, një maskë. Vetëm në dy vitet e fundit jam bërë plotësisht vetvetja. Askush nuk mund t’ju njohë ose t’ju dojë kur jeni plot me sekrete dhe jetoni në turp.

Vetëm kur më në fund ulemi në një dhomë plot me të panjohur dhe u tregojmë sekretet tona më të thella, më të errëta dhe të turpshme, dhe të gjithë qeshin me ne, dhe ne nuk ndihemi si copa plehrash për herë të parë në jetën tonë, por ndihemi për herë të parë në jetën tonë për atë që jemi në të vërtetë, Ne mund të fillojmë të dalim në botë dhe thjesht të veprojmë si qenie njerëzore me zemrat tona dhe të mos pretendojmë të jemi asgjë.”

Horoskop