News / 1 Qershor 2023, 22:14

Kanë 6 vite të ndarë, Vin Veli tregon mbi raportin që ka me Borën dhe Arborin

Kanë 6 vite të ndarë, Vin Veli tregon mbi raportin që ka me

Ndonëse janë ndarë prej vitesh, Bora Zemanin dhe Vin Veli kanë treguar se dinë të jenë prindër shembullor pavarësisht raportit mes tyre.

Në një intervistë të fundit, DJ është pyetur për raportin e tij aktual me moderatoren.

“Marrëdhënia është shumë e mirë. Gjithmonë ka qenë me mirëkuptim. Kemi qenë bashkë gjithmonë për të përbashkëtën tonë, djalin”, tha ai për T7.

Ndërsa i pyetur për të birin, Vin Veli tha se është gjithë kohës pranë tij. Dhe kur është larg Tiranës komunikon përmes telefonit.

“Arborin e takoj shpesh, gjithë kohës. Edhe nëse nuk jam në Tiranë lidhem disa herë në ditë. Është në mendjen time gjithë kohës, 24 orë”, shtoi ai.

Kanë 6 vite të ndarë, Vin Veli tregon mbi raportin që ka me

Horoskop