Modë / 17 Korrik 2023, 11:52

Jeni lodhur nga flokët e holla, me këto 4 prerje ato do të shumë herë më voluminoze

Jeni lodhur nga flokët e holla, me këto 4 prerje ato do të

Nëse keni flokë të hollë dhe të rrallë ka disa stile flokësh që do ta bëjnë flokun tuaj të duket bukur dhe I dendur.

1. Gjatësia ideale është ajo mesatare

Jeni lodhur nga flokët e holla, me këto 4 prerje ato do të

Prerja e shkurtër e flokëve sigurisht duhet të kombinohet dhe me formën tuaj të fytyrës. Nëse zgjidhni që prerja të mos jetë shumë e shkurtër por të jetë deri në përfundim të qafës, ky stil do ju japë tepër ëmbëlsi dhe floku juaj do të duket më voluminoz.

2. Prerja ‘boule’

Jeni lodhur nga flokët e holla, me këto 4 prerje ato do të

Një tjetër prerje që floku juaj të duket voluminoz është ajo ‘boule’. Një stil që fillon me flokë të dendura dhe përfundon me një prerje fare të shkurtër. Ndryshe kjo njihet edhe si prerje në stil ‘kapele’.

3. Prerja e flokut deri në pjesën e dendur

Jeni lodhur nga flokët e holla, me këto 4 prerje ato do të

Nëse keni flokë të gjatë dhe me maja të holla e boshe, ky nuk është asnjëherë një flok i gjatë dhe i bukur. Flokët janë gjysma e bukurisë për një vajzë, ndaj sa më i plotë dhe i dendur të jetë aq më bukur do dukeni.

4. Jepini flokëve shkallëzimin e duhur

Jeni lodhur nga flokët e holla, me këto 4 prerje ato do të

Siç e përmendëm edhe më sipër, prerjet duhet të përshtaten gjithmonë me formën e fytyrës. Ndaj nëse nuk ju shkon një prerje e drejtë, atëherë një alternativë perfekte do të ishte prerja me shkallëzim. Kjo do ju jepte një dukje ideale.   

 

Horoskop