Modë / 17 Korrik 2023, 19:13

Si t'i kapni flokët në plazh, nga gërshetat te topuzët në majë të kokës

Si t'i kapni flokët në plazh, nga gërshetat te topuzët

Jemi në stinën e verës dhe të gjitha vajzat e gratë duan që të kapin flokët por që t'u duken sa më bukur, sidomos në plazh.

Ne ju sjellim disa ide të lehta për t’u bërë. Nëse nuk keni një llastik, ka shalle të ndryshme me të cilat mund të kapni flokët dhe të tregoni një stil unik.

Si t'i kapni flokët në plazh, nga gërshetat te topuzët

Në përgjithësi modelet e flokëve të përditshme me llastik xhufkë janë të përsosura për stilin veror.

Nëse doni të merrni vëmendjen në fytyrë, bëni dy gërshate të vegjël si këto.

Si t'i kapni flokët në plazh, nga gërshetat te topuzët

Edhe shamitë e vogla kanë një vend të veçantë në gardërobën e verës – ato  mund të lidhen në krahë ose në flokë.

Si t'i kapni flokët në plazh, nga gërshetat te topuzët

Ose mund të zgjidhni t'i kapni flokët me disa llastikë si vajza në foto, duke improvizuar dy bishta.

Si t'i kapni flokët në plazh, nga gërshetat te topuzët

Vajzat moderne e dinë që gërshetat e vogla shkojnë duke u kapur në një bisht të madh.

Si t'i kapni flokët në plazh, nga gërshetat te topuzët

Këto kapëse janë kthyer në modë nga vitet nëntëdhjetë, duke u kthyer në aksesorët e preferuar për flokët tanë edhe në plazh.

Si t'i kapni flokët në plazh, nga gërshetat te topuzët

Me dy bishtaleca të kapur lart mund të pushoni në diell për ditë të tëra.

Si t'i kapni flokët në plazh, nga gërshetat te topuzët

Flokët gërshet që duken sikur janë kapur me nxitim duken perfekte në plazh.

Si t'i kapni flokët në plazh, nga gërshetat te topuzët

Është koha e duhur për dekorime të frymëzuara nga motive lulesh.

Si t'i kapni flokët në plazh, nga gërshetat te topuzët

Për ato që kanë shumë flokë, bishti si ky në foto është një nga modelet më të mira të flokëve për të gjitha stinët.

Si t'i kapni flokët në plazh, nga gërshetat te topuzët

Horoskop