Astroliving / 21 Korrik 2023, 13:12

3 shenjat e horoskopit që puthin më keq, gjendet ajo e të dashurit tuaj në listë?

3 shenjat e horoskopit që puthin më keq, gjendet ajo e të

Kur bëhet fjalë për puthjen, mendohet se të gjithë dinë. Por në fakt nuk është kështu. Disa nga shenjat e horoskopit mbahen si eksperte të puthjes, ndërsa disa të tjera jo. Më poshtë janë tre shenjat të cilat sipas ekspertëve të astrologjisë nuk dinë të puthin shumë mirë.

Dashi
Dhe në krye të listës së shenjave më të këqija të puthjes është Dashi. Aq sa mund të mos e besoni, Dashi si shenjë e parë e zodiakut është e paduruar, e nxituar dhe shmang momentet shumë romantike. Pikërisht kështu puthin partnerin. Sundohet nga Marsi, planeti i seksit, agresionit dhe pasionit. Pra Dashi është më shumë si një luftëtar i vendosur që nxiton në betejë për t'u shkëputur shpejt dhe për të marrë trofeun, sesa një kalorës romantik që është i durueshëm derisa të arrijë qëllimin e tij. Me pak fjalë, ai është shumë i pasionuar, por nuk ka fare takt.

Virgjëresha
Virgjëresha nuk është keq kur flitet për puthjen, por nuk konsiderohet as si eksperte në këtë aspekt. Në vend që thjesht t'i dorëzohet pasionit dhe të shijojë një puthje, kjo shenjë e ajrit ka dëshirë të bëjë gjithçka siç duhet. Megjithatë, planifikimi i detajuar është jashtë vendit dhe kohës kur bëhet fjalë për puthjen dhe mund të prishë shpejt një moment shumë romantik.

Bricjapi
Kjo shenjë shpesh etiketohet si "puthësja më e keqe", por kjo zakonisht është e vërtetë vetëm nëse ata nuk ndjejnë një lidhje të vërtetë emocionale me një person të caktuar. Bricjapët janë dashnorë të vështirë. Nëse e kuptojnë se nuk ndiejnë mjaftueshëm pasion për personin tjetër, nuk shqetësohen të puthen bukur dhe nuk u intereson se si ndihet tjetri. Në fakt kanë teknikën më të keqe, janë shumë pragmatikë dhe nuk mund të mos analizojnë gjithçka që lidhet me dashurinë dhe romancën.

 

 

Horoskop