Modë / 21 Korrik 2023, 13:32

7 modelet më super 'cool' të sandaleve këtë verë

7 modelet më super 'cool' të sandaleve këtë

Kujt nuk do t’i pëlqente komoditeti dhe rehatia në këto ditë të nxehta vere, sidomos kur bëhet fjalë për sandalet dhe këpucët.

Kemi parë shpesh modele të shumta të sandaleve ‘hiking’ në përditshmëri, shumëngjyrëshe dhe me lartësi të ndryshme. Sandalet e sheshta dhe sportive, por lehtësisht të kombinueshme me çdo gjë.

Nëse ende nuk I keni bërë pjesë të garderobës tuaj, frymëzohuni nga këto 7 modele dhe e sigurt që do të dukeni gjithmonë ‘cool’.

7 modelet më super 'cool' të sandaleve këtë

7 modelet më super 'cool' të sandaleve këtë

7 modelet më super 'cool' të sandaleve këtë

7 modelet më super 'cool' të sandaleve këtë

7 modelet më super 'cool' të sandaleve këtë

7 modelet më super 'cool' të sandaleve këtë

7 modelet më super 'cool' të sandaleve këtë

 

Horoskop