Modë / 23 Korrik 2023, 14:41

Ju pëlqen ngjyra e bardhë? Ja se si e kanë kombinuar VIP-at këtë verë

Ju pëlqen ngjyra e bardhë? Ja se si e kanë kombinuar VIP-at

"E bardha mbetet e bardhë", një shprehje që qëndron për çdo periudhë të vitit. Është një ngjyrë e cila mund të kombinohet mjaftë mirë me çdo gjë dhe e përshtatshme për t'u veshur në çdo moment të ditës apo mbrëmjes.


Këtë ngjyrë dukshëm e kanë 'përqafuar' edhe bukuroshet shqiptare si Kristina Baki, Arbana Osmani, Ditea Berisha, Sarah Berisha, Rudina Dembacaj, Kiara Tito, etj, të cilat me shumë finesë kanë zgjedhur ta veshin në plazh, në daljet gjatë ditës apo edhe në daljet e mbrëmjes dhe sigurisht që duken kaq 'cool'.


E bardha është edhe ngjyra që të nxjerrë nga situata shumë shpejt nëse të duhet të dalësh menjëherë nga shtëpia. Mjafton një veshje e bardhë ndoshta dhe 'total white' dhe 'ja ku u zgjidh'.

Ju pëlqen ngjyra e bardhë? Ja se si e kanë kombinuar VIP-at

Ju pëlqen ngjyra e bardhë? Ja se si e kanë kombinuar VIP-at

Ju pëlqen ngjyra e bardhë? Ja se si e kanë kombinuar VIP-at

Ju pëlqen ngjyra e bardhë? Ja se si e kanë kombinuar VIP-at

Ju pëlqen ngjyra e bardhë? Ja se si e kanë kombinuar VIP-at

Ju pëlqen ngjyra e bardhë? Ja se si e kanë kombinuar VIP-at

Ju pëlqen ngjyra e bardhë? Ja se si e kanë kombinuar VIP-at

 

Horoskop