Modë / 24 Korrik 2023, 13:22

Thonjtë rozë 'Barbie', 10 modelet më të bukura për këtë sezon veror

Thonjtë rozë 'Barbie', 10 modelet më të bukura

‘Barbie’ u rikthye mes nesh fuqishëm këtë sezon veror. Jo vetëm që pushtoi kinematë, por u rikthye edhe në stilin tonë të jetesës.

Veshjet, aksesorët, eleganca, madje dhe thonjtë tashmë mund t’i bëni në stilin ‘Barbie’ dhe e sigurt që do të dukeni shumë tërheqëse dhe sytë e vëmendja do të jenë vetëm mbi ju.

Në këtë artikull do të gjeni disa modele të thonjve që nuk duhet të rrini pa i provuar këtë verë.

Thonjtë rozë 'Barbie', 10 modelet më të bukura

Thonjtë rozë 'Barbie', 10 modelet më të bukura

Thonjtë rozë 'Barbie', 10 modelet më të bukura

Thonjtë rozë 'Barbie', 10 modelet më të bukura

Thonjtë rozë 'Barbie', 10 modelet më të bukura

Thonjtë rozë 'Barbie', 10 modelet më të bukura

Thonjtë rozë 'Barbie', 10 modelet më të bukura

Thonjtë rozë 'Barbie', 10 modelet më të bukura

 

Horoskop