Modë / 7 Gusht 2023, 15:33

Fundet më 'in' të momentit, frymëzohuni nga këto 8 modele për të vezulluar këtë muaj

Fundet më 'in' të momentit, frymëzohuni nga këto 8

Kush tha se një fund me temina mund të vishet vetëm në dimër? Nëse kjo veshje na bën të kemi një pamje ‘glam’ në dimër, përse të mos I bëjmë edhe ditët e verës që të shkëlqejnë, njëjtë si teminat e tyre.

Megjithatë ekzistojnë disa modele të cilat ne po jua tregojmë më poshtë që do të ishin perfekte për ditët e verës dhe që do ju bënin të dukeni super ‘shik’.

Fundet më 'in' të momentit, frymëzohuni nga këto 8

Fundet më 'in' të momentit, frymëzohuni nga këto 8

Fundet më 'in' të momentit, frymëzohuni nga këto 8

Fundet më 'in' të momentit, frymëzohuni nga këto 8

Fundet më 'in' të momentit, frymëzohuni nga këto 8

Fundet më 'in' të momentit, frymëzohuni nga këto 8

Fundet më 'in' të momentit, frymëzohuni nga këto 8

Fundet më 'in' të momentit, frymëzohuni nga këto 8

 

 

Horoskop