Modë / 27 Gusht 2023, 14:46

Çantat e kashtës nuk janë vetëm për plazh, ja 5 ide si të "merrni pushimet" me vete edhe në qytet

Çantat e kashtës nuk janë vetëm për plazh, ja 5 ide

Pushimeve të verës pak nga pak po i vjen fundi, duke u detyruar t'i kehemi punës dhe rutinës në qytet. Padyshim që do të na pëlqente që atmosfera e verës dhe pushimeve të ygjaste dhe kjo sigurisht që nuk është e pamundur.


Çantat e kashtës përgjithësisht janë një aksesor që gjejnë përdorim më të madh gjatë kohës në bregdet, por sot do ju tregojmë 5 ide se si të përdorni çantat e kashtës edhe në qytet.

Çantat e kashtës nuk janë vetëm për plazh, ja 5 ide

Çantat e kashtës nuk janë vetëm për plazh, ja 5 ide

Çantat e kashtës nuk janë vetëm për plazh, ja 5 ide

Çantat e kashtës nuk janë vetëm për plazh, ja 5 ide

Çantat e kashtës nuk janë vetëm për plazh, ja 5 ide

 

Horoskop