Astroliving / 3 Shtator 2023, 11:09

Horoskopi i muajit shtator: SHIGJETARI dhe BRICJAPI

Horoskopi i muajit shtator: SHIGJETARI dhe BRICJAPI

Nga Paolo Fox

SHIGJETARI: Nëse në gusht kishte shqetësime për rikuperimin e një vendi pune, për projekte në muajt në vijim, tani po zhduken. Ky është një moment më fitimprurës, qoftë edhe në planin mendor. Marsi rikthehet në një aspekt interesant. Venusi është intrigues. Vetëm Mërkuri sinjalizon për shpenzime të tepërta. Investimet e pallogaritura mund të jenë problem. Ata që kanë një aktivitet menaxherial, një rol drejtues, mund të mendojnë se ka një rrezik. Saturni fton të lindurit në fund të nëntorit të mos bëjnë hapa të gabuar. Shtatori është një muaj më i mirë për të planifikuar dhe nisur eksperimentet afatgjata për vitin 2024. Edhe nëse keni ankth, do ta kapërceni. Nuk ia vlen të flasim tani për kontratat e vitit të ardhshëm. Kujdesi në marrëdhëniet me partnerët dhe bashkëpunëtorët është gjëja më e mirë. Kushtojini vëmendje diskutimeve që mund të lindin në datat 13 dhe 14. Situata përmirësohet nga data 25 deri në datën 30.

Dashuria është më mirë sesa në gusht. Mund të lindin lidhje me kohë të pjesshme për beqarët, por ka dyshime për çiftet që bashkëjetojnë. Për shkak të problemeve të përditshme dhe mungesës së parave, marrëdhëniet mund të mos përjetohen në maksimum. Të vetmuarit janë më të favorizuarit, sepse mund të jetojnë dashuri me kohë të pjesshme pa pasur nevojë t'i japin llogari askujt për veprimet e tyre dhe pa bërë plane për të ardhmen. Nuk përjashtohet ndonjë angazhim më i madh për familjen, pasi do të ketë njerëz që do të kenë nevojë për ndihmë në aspektin ekonomik.

Në këtë periudhë duhet të bëni vetëm gjërat thelbësore. Duhet thënë se planeti Mars është më i favorshëm në krahasim me muajin e kaluar, ndaj do të kapërcehen disa probleme. Edhe pse keni forcë të madhe dhe një qasje optimiste ndaj jetës, mund t'ju shqetësojnë ata që ju rrethojnë. Tani jeni të shqetësuar për dikë që nuk është mirë, ose prania juaj do të jetë thelbësore për të zgjidhur një vështirësi në familje.

BRICJAPI: Do të nisni aventura të reja! Është normale që të ketë njëfarë tensioni, jo vetëm për shkak të Marsit në shenjën tuaj, por edhe sepse projektet aktuale janë domethënëse dhe ambicia juaj nuk njeh kufij. Nuk është çudi që këta yje janë mjaft stresues, por kushdo që ka pasur një ecuri të mirë gjatë muajve të fundit, nuk ka gjasa të dështojë. Ata që kanë kërkuar një ndryshim, një përmirësim, një punë të re, në përputhje me aftësitë e tyre, mund të jenë të kënaqur. Profesionet e pavarura janë të favorizuara nga yjet, duke ju ofruar mundësi për të zgjeruar biznesin. Përfitoni nga ndikimi i favorshëm yjor për të krijuar marrëdhënie të reja, të gjeni ortakë që përshtaten me idetë tuaja. Kjo është një periudhë dinamike dhe plot mundësi për të përparuar. Ndërtojeni të ardhmen tuaj profesionale duke krijuar marrëdhëniet e duhura.

Nëse për arsye të ndryshme dashuria ka mbetur në vend gjatë muajve të fundit, ose nuk është qartësuar ende statuti i një historie jozyrtare, gjithçka do të zgjidhet. Edhe dashuritë e reja do të funksionojnë. Mund të bëni një projekt në lidhje me shtëpinë. Çiftet që munden dhe duan të kenë një fëmijë, do të kenë një shans më të mirë. Përqendrim maksimal rreth datës 14. Madje dikush do të vendosë të bashkëjetojë, të martohet, të planifikojë një ngjarje për muajt e ardhshëm. Shtatori është vendimtar për hapa të rëndësishëm. Situata e përgjithshme rezervon surpriza! Një miqësi kthehet në dashuri. Kudo që të jeni, mund të merrni një mesazh të veçantë.

Ndiheni më mirë nëse keni filluar trajtimin. Shtatori forcon formën tuaj fizike, madje ju lejon të luftoni sëmundjet e vjetra. Këto ditë ka një dëshirë për rilindje, një pozitivitet që ndihmon. Terapitë mund të japin rezultate shumë inkurajuese. Bëni më shumë lëvizje fizike. Bëni pak kujdes në datat 16, 17 dhe 30.

Horoskop