Familja / 4 Shtator 2023, 22:17

Këto janë profesionet ku burrat dhe gratë tradhtojnë më shumë

Këto janë profesionet ku burrat dhe gratë tradhtojnë më

Pavarësisht statusit martesor, gjinisë ose vendndodhjes gjeografike, ka arsye të panumërta pse disa njerëz tradhtojnë.

Sipas Ashley Madison, një faqe takimesh për të martuarit, arsyeja kryesore e tradhtisë bashkëshortore është pakënaqësia seksuale.

Nga njerëzit e anketuar në faqe, 70 për qind përmendën pakënaqësinë seksuale si arsyen e tyre të mashtrimit.

Përveç ndjenjës së paplotësuar seksualisht, 23 për qind e të anketuarve thanë se partnerët e tyre nuk po plotësojnë nevojat e tyre emocionale, duke reflektuar faktin se 64 për qind e njerëzve thanë se fantazitë e tyre në dhomën e gjumit janë të orientuara drejt intimitetit, romancës, pasionit dhe lidhjes emocionale.

Shumica e të anketuarve, 33 për qind e tyre, përdorin justifikimin e vjetër të punës deri vonë, shkruan NY Post. Rreth 28 për qind pohojnë se janë duke u takuar me miqtë ose familjen, ndërsa 23 për qind u thonë partnerëve të tyre se janë në takime biznesi.

Cilat profesione tradhtojnë më shumë?

Profesionet e grave më të prirura për tradhti bashkëshortore:

Infermiere/asistente mjekësore
Të papunët
Asistente administrative
Persona në pozicione drejtuese/Menaxhere
Mësuese

Profesionet e meshkujve që janë më të prirur ndaj tradhtisë bashkëshortore:

Persona në pozicione drejtuese/Menaxherë
Inxhinierët
Drejtorët e shitjeve
Punëtorët e ndërtimit.

Horoskop