Modë / 5 Shtator 2023, 13:20

11 modelet më të bukura të flokëve që morën vëmendjen më të madhe në Festivalin e Filmit në Venecia

11 modelet më të bukura të flokëve që morën

Elegante dhe praktike, flokët e kapura lartë topuz apo bisht janë modeli më i preferuar i yjeve që kanë marrë pjesë në 'Festivalin e Filmit në Venecia' për vitin 2023. Dhe në fakt ky është një model që sipas ekspertëve të bukurisë i përshtatet pothuajse të gjitha llojeve të fytyrës.
Në këtë artikull do ju tregojmë se si kanë zgjedhur të stilojnë flokët disa nga yjet e njohura të tapetit të kuq.

Victoria Magrath

11 modelet më të bukura të flokëve që morën

Giorgia Soleri

11 modelet më të bukura të flokëve që morën

Barbara Palvin

11 modelet më të bukura të flokëve që morën

Rebeka Antonaci

11 modelet më të bukura të flokëve që morën

Domenica Ricciardi

11 modelet më të bukura të flokëve që morën

Marta Sierra

11 modelet më të bukura të flokëve që morën

Angelina Frerk

11 modelet më të bukura të flokëve që morën

Toni Garrn

11 modelet më të bukura të flokëve që morën

Chloe Bleinc

11 modelet më të bukura të flokëve që morën

Romane lannaccone

11 modelet më të bukura të flokëve që morën

Eugenia Silva

11 modelet më të bukura të flokëve që morën

Horoskop