Astroliving / 7 Shtator 2023, 12:44

Mbajini larg vetes se do t'ju helmojnë mendjen, sipas astrologëve këta janë 4 MANIPULUESIT më të mëdhenj të zodiakut

Mbajini larg vetes se do t'ju helmojnë mendjen, sipas astrologëve

Ju ka ndodhur ndonjëherë të ndiheni të gënjyer e të mashtruar nga njerëz, që mendonit se nuk janë në gjendje t’i bëjnë keq një mize? Mos u shqetësoni, nuk jeni as të parët e as të fundit që bini pre e tyre. Manipuluesit kanë aftësinë t’ju helmojnë mendjen pa kuptuar pavarësisht përpjekjeve tuaja për t’ju shpëtuar. E mesa duket edhe yjet kanë pjesën e tyre të fajit në gjithë këtë mesele, sipas astrologëve këto janë shenjat më manipuluese të zodiakut në astrologji:

BINJAKËT

Gjëja më manipuluese që mund të bëjnë njerëzit e lindur në këtë shenjë është të shmangin të vërtetën. Ata mund të racionalizojnë gënjeshtrën e tyre, duke thënë se është për të mirën e të gjithëve dhe se nuk ka mundësi të tjera, kur në të vërtetë po e përdorin si një mënyrë për të manipuluar të tjerët.

LUANI

Gjëja më manipuluese që bën një Luan është të justifikojë sjelljen e tij duke bërë si pafajshëm. Luanët janë të sigurt, por ndonjëherë egoja e tyre i bën ata të bëjnë gjëra që mund të kenë pasoja negative për të tjerët.

AKREPI

Gjëja më manipuluese që bën një Akrep është të sillet sikur i është bërë një padrejtësi e madhe dhe të kërkojë që të tjerët t’i qëndrojnë besnikë.

BRICJAPI

Gjëja më manipuluese që bën një Bricjap është t'i bëjë njerëzit të ndihen të paaftë. Bricjapi përdor njohuritë dhe aftësitë e tij si një mënyrë për t’i mbushur mendjen një njeriu që të bëjë atë që ai dëshiron.

.

Horoskop