
A e dini pse analiza e gjakut tek të sapolindurit merret në thembër?
Një nga testet që shqetëson gjithmonë nënat e reja është analiza e gjakut Guthrie, e cila kryhet në maternitet. Bë...
Kjo recetë u përgatit nga Neps.al
Peshku kocë është fantastik për një supë, pasi ka shumë tul dhe na jep në fund një shije që mbahet mend gjatë.
PËRBËRËSIT: 2 patate, 2 karota, 1 domate, 1 kungulleshkë, 1 qepë, 2 thelpinj hudhër, 1 peshk kocë, 1 tufë majdanoz, 1 limon, vaj ulliri dhe kripë.
PËRGATITJA: Në një tenxhere me 1 litër ujë dhe pak kripë, zieni peshkun kocë. Në përfundim e lini mënjanë për t’u ftohur dhe më pas i merrni komplet tulin. Në një tenxhere tjetër me vaj ulliri skuqni qepën e grirë imët dhe hudhrat e grimcuara. Shtoni me rrdhë perimet e prera në kubikë të vegjël. I përzieni mirë dhe pas 3 minutash shtoni lëngun në të cilin ziet peshkun. I lini perimet të zbuten për gati 25 minuta. Fikni zjarrin dhe e bëni supën kremoze me blender. Ndizeni sërish zjarrin dhe tani shtoni tulin e peshkut kocë. Pas 5 minutash e fikni zjarrin dhe i shtoni në përfundim supës, lëngun e limonit dhe majdanozin e copëtuar. Shërbejeni të ngrohtë. Ju bëftë mirë!
Një nga testet që shqetëson gjithmonë nënat e reja është analiza e gjakut Guthrie, e cila kryhet në maternitet. Bë...
Produktet e përbëra nga lajthitë janë ndër ushqimet më të shijshme edhe kur nuk përmbajnë asnjë gjurmë ...
Në Tiranë janë zhvilluar homazhe në nder të policit të vrarë më parë nga serbët në Veri. Homazhet jan&...