Modë / 14 Shtator 2023, 12:30

Çfarë të vishni për ditët e freskëta të vjeshtës? Frymëzohuni nga këto 10 modele 'perlë' të bluzave

Çfarë të vishni për ditët e freskëta të

Edhe pse duket sikur vera nuk do t 'i lërë vendin vjeshtës, tashmë jemi totalisht të fokusuar te sezoni i ri dhe tendencat që do të sjellë me vete.

Në këtë artikull do të flasim për bluzat të cilat përveçse super komode, janë një zgjedhje perfekte për ditët e freskëta. Ato mund të jenë një zëvendësim i shkëlqyer i xhaketave xhins ose atyre sportive dhe që kombinohen lehtësisht me çdo veshje.

Pa përmendur faktin që edhe stilin e flokëve mund ta mbani si të dëshironi dhe sërish me këto bluza do të dukeni ‘cool’.

 

Çfarë të vishni për ditët e freskëta të

Çfarë të vishni për ditët e freskëta të

Çfarë të vishni për ditët e freskëta të

 

Çfarë të vishni për ditët e freskëta të

Çfarë të vishni për ditët e freskëta të

Çfarë të vishni për ditët e freskëta të

Çfarë të vishni për ditët e freskëta të

Çfarë të vishni për ditët e freskëta të

Çfarë të vishni për ditët e freskëta të

Çfarë të vishni për ditët e freskëta të

 

 

Horoskop