News / 15 Shtator 2023, 13:31

Nuk e paska pasur aspak të lehtë, Sofiela tregon për herë të parë historinë e trishtë të jetës së saj

Nuk e paska pasur aspak të lehtë, Sofiela tregon për herë

Banorët në ‘Love Island’ Albania janë miqësuar edhe më shumë me njeri- tjetrin, veçanërisht vajzat të cilat po ndajnë historitë e jetës së tyre.

Sofiela mëngjesin e sotëm ka treguar më shumë për veten dhe fëmijërinë e saj dhe këtë e ka bërë me Xhoanën. Ajo është shprehur se ka kaluar vite të vështira në jetë duke qenë se i ka munguar për vite me radhë prezenca e babait.

Ky rrëfim erdhi pasi Xhoana i propozoi që të bëjë një fëmijë me invitro, pa pasur nevojë për një partner.

“Unë jam rritur me vështirësi, pa një prind. Nuk e kam pasur atë dashurinë dhe prandaj dua shumë të kem një bashkëshort. Më ka munguar gjithmonë figura e prindit”, u shpreh Sofiela.

“Unë ekonominë e kam vetë, më mungon vetëm burri që të bëj edhe një fëmijë”, vijoi ajo.

Ndërkohë mes të qeshurave Sofila u shpreh se ka frikë mos i del fjala Arlindit i cili para pak ditësh i tha se nuk do të gjente dot burrë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love Island Albania (@loveisland.albania)

Horoskop