News / 15 Shtator 2023, 14:07

Dyshja e munguar e ekranit, sërish bashkë me një projekt të ri

Dyshja e munguar e ekranit, sërish bashkë me një projekt të

Një projekt i ri televiziv duket se na pret së shpejti nga dyshja e njohur dhe e dashur e ekranit Isli Islami dhe Ori Nebijaj, madje siç shprehet vetë moderator projekt i mrekullueshëm.

Prej disa kohësh ata nuk janë parë të moderojnë më nën shoqërinë e njeri- tjetrit, ndoshta për shkak edhe të angazhimeve politike të Orit.

Vlen të theksohet se ata kanë shfaqur një kimi të jashtëzakonshme televizive teksa drejtonin emisionin e mëngjesit ‘Wake- up’ në Top Channel.

Ndaj që do të mbërthejnë sërish publikun pas ekranit kjo është e padiskutueshme, por se me çfarë do të vijnë këtë herë mbetet për t’u parë.

Dyshja e munguar e ekranit, sërish bashkë me një projekt të

Horoskop