News / 16 Shtator 2023, 13:58

E trishtë/ Shkoi në punë pas tërmetit, mësuesja në Marok zbuloi se 32 fëmijët kishin vdekur të gjithë

E trishtë/ Shkoi në punë pas tërmetit, mësuesja në

Pas tërmetit tragjik, i cili vrau mbi 2 mijë persona në Marok, një  mësuese e shkollës fillore u kthye në fshatin Adaseel që ishte dhe më pranë epiqendrës, aty ku ndodhej shkolla në të cilën jepte mësim.

Mësuesja e gjuhës arabe dhe frënge, Nesreen Abu ElFadel shkoi në fshat për të kërkuar nxënësit e saj, por aty zbuloi se fatkeqëisht të 32 fëmijët kishin humbur jetën nga lëkundjet vdekjeprurëse.

“Shkova në fshat dhe fillova të pyesja për fëmijët e mi: “Ku është Somaya? Ku është Youssef? Ku është kjo vajzë? Ku është ai djalë?” Përgjigja erdhi disa orë më vonë: ‘Ata kanë vdekur të gjithë’.-tha ajo për BBC.

Horoskop