Modë / 17 Shtator 2023, 14:06

Këto janë 8 veshjet që nuk do të harrohen nga 'Java e Modës' në New York

Këto janë 8 veshjet që nuk do të harrohen nga 'Java e

Java e modës në New York ka përfunduar. Ajo u zhillua nga data 7 deri më 14 shtator dhe tashmë pas përfiundimit ekspertët e botës së modës kanë zbuluar 8 pamje që nuk do të harrohen nga sfilata. Veshje të cilat shumë shpejt mund të kthehen në trend.


Ngjyrat, shkëlqimi, klasiklja e modernia nuk mungojnë në 'look'-et e përzgjedhura ndaj mund të përshten me stilin e gjithkujt.

Këto janë 8 veshjet që nuk do të harrohen nga 'Java e

Këto janë 8 veshjet që nuk do të harrohen nga 'Java e

Këto janë 8 veshjet që nuk do të harrohen nga 'Java e

Këto janë 8 veshjet që nuk do të harrohen nga 'Java e

Këto janë 8 veshjet që nuk do të harrohen nga 'Java e

Këto janë 8 veshjet që nuk do të harrohen nga 'Java e

Këto janë 8 veshjet që nuk do të harrohen nga 'Java e

Këto janë 8 veshjet që nuk do të harrohen nga 'Java e

 

 

 

Horoskop