Modë / 19 Shtator 2023, 11:42

Po kërkoni fustane për në vjeshtë? Këto janë 10 modele për çdo formë trupi

Po kërkoni fustane për në vjeshtë? Këto janë 10

Vjeshta është një ndër periudhat më të bukura kur bëhet fjalë për veshjet dhe kombinimet. Freskia e ditëve të vjeshtës të jep komoditetin dhe rehatinë e padiskutueshme në veshjet e zgjedhura.

Në këtë artikull do të flasim për fustanet, të cilat aq sa shpejtë na zgjidhin punë, aq shumë kujdes duhet dhe kur i zgjedhim në daljet tona.

Në fakt ky sezon vjen me një lajm të mirë për të gjitha, sepse trendi përfshin pothuajse të gjitha format e fustaneve, duke filluar që nga ato në formë golfi dhe krahët e zbuluara, fustanet stil ‘barbie’ me krahë të fryra, fustanet me jakë rrethore, katrore etj,.

Ndaj keni mundësi të zgjidhni çfarë ju pëlqen dhe sërish do të jeni pjesë e trendit.

Po kërkoni fustane për në vjeshtë? Këto janë 10

Po kërkoni fustane për në vjeshtë? Këto janë 10

Po kërkoni fustane për në vjeshtë? Këto janë 10

Po kërkoni fustane për në vjeshtë? Këto janë 10

Po kërkoni fustane për në vjeshtë? Këto janë 10

Po kërkoni fustane për në vjeshtë? Këto janë 10

 

Po kërkoni fustane për në vjeshtë? Këto janë 10

Po kërkoni fustane për në vjeshtë? Këto janë 10

 

Po kërkoni fustane për në vjeshtë? Këto janë 10

Po kërkoni fustane për në vjeshtë? Këto janë 10

 

Horoskop