Modë / 19 Shtator 2023, 12:29

Si të vishni çizmet këtë periudhë, 5 kombinime për t'u frymëzuar menjëherë

Si të vishni çizmet këtë periudhë, 5 kombinime

Tani që po vjen stina e ftohtë ka ardhur koha që të zbrazni të gjithë garderobën e sandaleve të verës për t’ia lënë vendin çizmeve të vjeshtës.

Seksi, elegante dhe me vëmendjen e përqendruar totalisht mbi ju? Shumë e thjeshtë, frymëzohuni nga 5 modele të çizmeve trend të këtij sezoni dhe keni për t’u dukur një ‘perlë’ e vërtetë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marleen elisabeth (@e1isabethng)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marleen elisabeth (@e1isabethng)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

 

Horoskop