News / 19 Shtator 2023, 15:36

Zhaklin Lekatari: "Ndonëse duket e çuditshme, 50 apo 60 vjeçarët kanë një jetë seksuale shumë aktive, ndërsa..."

Zhaklin Lekatari: "Ndonëse duket e çuditshme, 50 apo 60

Gazetarja e famshme Zhaklin Lekatari tashmë e njohur edhe për thyerjen e tabuve, në një intervistë televizive ka folur sot në lidhje me aktivitetin seksual të moshave 50 dhe mbi.

Në emisionin “Rreze Dielli”, gazetarja u shpreh se sipas disa studimeve të huaja moshat e mesme kanë një jetë aktive seksuale më shumë sesa moshat 20 apo 30 vjeç.

“Ndonëse duket e çuditshme sipas anketave, studimeve dhe institucioneve të rëndësishme të huaja nëpër botë të vendeve perëndimore, kemi një recension të seksit, që ka ndodhur tek moshat e reja.

50 apo 60 vjeçarët kanë një jetë shumë aktive ndërsa 20 dhe 30 vjeçarët duket sikur i janë larguar marrëdhënies seksuale dhe dëshirës për t’u angazhuar në raporte seksuale”- u shpreh Zhaklin Lekatari.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rreze Dielli (@rrezediellireporttv)

Horoskop