Modë / 2 Tetor 2023, 11:50

Thonjtë ngjyrë kumbulle, tendenca e kësaj vjeshte. Këto janë disa nga modelet që mund t'i provoni menjëherë

Thonjtë ngjyrë kumbulle, tendenca e kësaj vjeshte. Këto

Tendencat e thonjve këtë sezon vjeshte vijnë me një ngjyrë super ‘cool’, e cila përshtatet me të gjitha nuancat e veshjeve që preferoni të kombinoni.

Bëhet fjalë për ngjyrën e kumbullës, ose vjollcë. Elegante dhe e sofistikuar, me këtë ngjyrë mund të eksperimentosh modele të ndryshme.

Në këtë artikull do ju tregojmë disa modele dhe stile, të cilat mund t’i provoni menjëherë.

 

1. Thonj ngjyrë kumbulle me shkëlqim

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ongles Bordeaux (@lacoquetterie_de_marion)

 

2. 'French' vjollcë me shkëlqim dhe me bazë mat

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AF NAILART (@af_nailart)

 

3. Thonj mat, me gishtin e unazës të theksuar me xixa, ose gishtin treguas thjeshtë me shkëlqim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Onicotecnica Afragola (@fg_nailstudio)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel Kuz (@mkel.nails)

 

4. Ngjyrë vjollcë me shkëlqim dhe me gurë shumëngjyrësh

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pinailpple_beauty (@pinailpple_beauty)

 

5. Kombinimi i thonjëve ‘kumbull’, me thonj transparent

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea (@naily.day)

 

6 Thonj ngjyrë kumbulle në formë stileto

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Les coquetteries de Vic (@les.coquetteries.de.vic)

 

7. Thonjtë me lule

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Les Griffes De Cha ????????✨ | prothésiste ongulaire en formation (@lesgriffesdecha_)

Horoskop