Modë / 3 Tetor 2023, 11:33

Këpucët 'Mary Jane' më 'IN' të momentit, këto janë personazhet shqiptare nga të cilat mund të frymëzoheni për t'i kombinuar

Këpucët 'Mary Jane' më 'IN' të momentit,

Në çdo sezon mode ka një palë këpucë që bien në sy më së shumti se të tjerat dhe që bëhen simbol i tendencave të momentit. Pa u zgjatur shumë, tashmë është e konfirmuar nga ekspertë të botës së modës, se të gjithë sytë dhe vëmendja këtë vjeshtë janë tek këpucët ‘Mary Jane’.

Ato janë simbol i elegancës pariziene që na pëlqejnë aq shumë dhe janë ideale për t’i pasur në garderobë, jo vetëm se janë të bukura, por ofrojnë një super komoditet për këmbën. Pika e fortë e tyre qëndron edhe në faktin se janë të kombinueshme me veshje dhe ngjyra të ndryshme.

Në këtë artikull do ju tregojmë disa nga personazhet shqiptare të cilat i kanë bërë pjesë të graderobës së tyre dhe që duken ‘perlë’ teksa ecin me ‘Mary Jane’, e po ashtu disa ide të tjera se si mund t’i kombinoni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santana Qazimi (@santana_comora)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anxheline Kotorri (@anxhelina.kotorri)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ditea Berisha (@ditea_berisha)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jona Spahiu (@jonaspahiuu)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah P Berisha (@sarah.berisha)

Disa ide të tjera se si mund t'i kombinoni këpucët 'Mary Jane'.

Këpucët 'Mary Jane' më 'IN' të momentit,

Këpucët 'Mary Jane' më 'IN' të momentit,

Këpucët 'Mary Jane' më 'IN' të momentit,

Këpucët 'Mary Jane' më 'IN' të momentit,

Këpucët 'Mary Jane' më 'IN' të momentit,

Këpucët 'Mary Jane' më 'IN' të momentit,

Horoskop