Astroliving / 13 Tetor 2023, 15:24

Të lindur për të qenë bashkë, kjo është shenja që e bën Peshoren të bie kokë e këmbë në dashuri

Të lindur për të qenë bashkë, kjo është

Jemi akoma në sezonin e Peshores, kështu që çdo informacion për ta ka vlerë. Sot venosëm të rrëmojmë në zemrën e shenjës më të matur dhe më me këmbë në tokë të zodiakut dhe dini kë gjetëm aty....Peshqit.

S'kishte si të ndodhte ndryshe, kot nuk janë dy nga shenjat më romantike të zodiakut.

Peshorja e drejtuar nga Venusi është shenja e partneritetit, ndërsa Peshqit ëndërrimtarë, të sunduar nga Neptuni, janë shenjë e fantazisë dhe krijimtarisë. Kur të dyja bashkohen, krijojnë llojin e marrëdhënies përrallore që kanë ëndërruar dhe dashur gjithmonë. Të dyja ndajnë një dashuri dhe ndjeshmëri të thellë për bukurinë, artin dhe jetën e mirë. Gjithashtu sipas astrologëve përbëjnë një kombinim ideal sepse të dyve u pëlqen të duan dhe të duhen. Bien kokë e këmbë në dashuri në shikim të parë dhe kanë tendencën ta bëjnë partnerin të gjithë botën e tyre.

Pooooooor të dyja duhet të vendosin kufij ose përndryshe mund të humbasin ndjenjën individuale të identitetit brenda marrëdhënies dhe të sigurohen që janë vërtet të përmbushur nga personi tjetër.

Horoskop