Modë / 18 Tetor 2023, 13:06

Kjo është ngjyra e flokëve që po bën namin këtë vjeshtë, ja pse duhet ta provoni sa më parë

Kjo është ngjyra e flokëve që po bën namin

Prej disa vitesh në fjalorin e shumë vajzave shqiptare ka hyrë termi “balayage”, një teknikë lyerjeje floku e cila konsiston në çngjyrosjen natyrale të majave, duke krijuar kësisoj mundësinë për të patur efekte të lehta, të afta për të përmirësuar prerjen dhe tiparet. Ndryshe nga boja klasike, balayage ka aftësinë të ndriçojë gjatësinë e flokëve pa krijuar kontraste artificiale, veçanërisht në rastin e balayage-t çokollatë që është trendi i kësaj vjeshte dhe po bën namin kudo.

Në mëdyshje se si t'i lyeni flokët, ja pse duhet të provoni balayage-n çokollatë

Para së gjithash të luash me theksimet në ngjyrat e ngrohta të çokollatës dhe bakrit do të thotë të përmirësosh prerjen e flokëve dhe t'i japësh shkëlqim fytyrës. Ndryshe nga balayage-t e tjera, balayage çokollatë mund të zgjasë edhe më shumë se dy muaj dhe nuk ka nevojë për produkte specifike, si shampoja, balsami, maskat apo serumet e skalpit, për t'i dhënë hidratim flokut.

Ja disa modele flokësh që mund t'ju pëlqejnë dhe që mund t'i provoni këtë vjeshtë.

Kjo është ngjyra e flokëve që po bën namin

Kjo është ngjyra e flokëve që po bën namin

Kjo është ngjyra e flokëve që po bën namin

Kjo është ngjyra e flokëve që po bën namin

Horoskop