
"Nuk kam mbaruar së jetuari", aktorja e famshme bën rrëfimin prekës: "Kanceri po më përhapet nëpër kocka, por nuk dua të vdes"
Aktorja Shannen Doherty thotë se nuk "i ka larë duart" me jetën, ndërsa kanceri është përhapur në kockat e saj. "Un&e...
Recetat të ndryshme me kungull nuk kanë fund, por kjo e sotmja do t'ju pëlqejë dhe do t'ju sjellë shijen e duarave të arta të gjyshes.Zakonisht ato e përgatitnin të zier me sheqer apo të pjekur me sheqer në furrë, por versioni pak më i modernizuar e recetës mëposhtme është akoma dhe më i shijshëm.
Përbërësit: kungull dimëror, sheqer kaf, kanellë, arra dhe mjaltë.
Përgatitja:
Kungullin e lajmë mirë nga jashtë dhe e presim në feta as shumë të holla, por as shumë të gjëra,. I heqim farat në mes, por pa i qëruar lëkurën dhe dhe e ziejmë në avull për 20-25 minuta. Më pas i vendosim në një tavë me letër pjekje dhe i spërkasim sipër me sheqer të kaftë, kanellë dhe i pjekim në 250 C për 10-15 minuta. Më pas i heqim nga furra dhe i shërbejmë nëpër pjata duke i spërkatur nga sipër me mjaltë dhe arra. Kjo lloj “ëmbëlsire” serviret e ngrohtë dhe hahet me lugë derisa mbet vetëm lëkura. Ju bëftë mirë!
Aktorja Shannen Doherty thotë se nuk "i ka larë duart" me jetën, ndërsa kanceri është përhapur në kockat e saj. "Un&e...
3,2, 1… Tirana zyrtarisht ka hyrë në periudhën më të bukur të vitit! Kthyer tashmë në traditë, sheshi &ls...
Dashi: Për një shenjë të zodiakut të prirur për t’u angazhuar me shumë gjëra njëherazi, dhe mbi të gji...