Turizmi / 23 Tetor 2023, 12:42

Bazuar në hashtag-et e Instagram-it, këto janë 10 qytetet më piktoreske në Evropë

Bazuar në hashtag-et e Instagram-it, këto janë 10 qytetet më

Jeni kurioz të dini se cilat 10 janë destinacionet më të njohura në rrjetet sociale sot? Referuar të dhënave të hashtag në Instagram, 10 qytetet më të etiketuara ndodhen në Evropë, madje 3 prej tyre gjenden në Spanjë.

Të dhënat tregojnë se:

Bazuar në hashtag-et e Instagram-it, këto janë 10 qytetet më

Londra- renditet si qyteti më piktoresk në Evropë, me më shumë se 160 milionë hashtags. Në këtë destinacion, vizitorëve nuk u mungojnë gjwrat e veçanta për të parë, si: Muzetë, monumentet, restorantet e klasit botëror, etj. Big Ben dhe ‘London Eye’ janë ndër atraksionet më të vizituara sipas Instagram-it, ku secili numëron 3.4  milion hashtag në platformë.

Bazuar në hashtag-et e Instagram-it, këto janë 10 qytetet më

Parisi- renditet si qyteti i dytë më i vizituar sipas Instagram, i cili numëron më shumë se 140 milionë etiketime. I konsideruar gjerësisht si destinacioni më romantik në planet, gjithashtu njihet edhe për kulturën e pasur ushqimore dhe modës. Një nga strukturat më ikonike në botë, Kulla Eifel, është atraksioni më i vizituar në Paris.

Bazuar në hashtag-et e Instagram-it, këto janë 10 qytetet më

Barcelona- është qyteti i tretë më piktoresk në Evropë, me më shumë se 69 milionë postime, që përmbajnë hashtags të lidhura me udhëtimet. Qyteti është i famshëm për arkitekturën e tij mahnitëse dhe unike.

Bazuar në hashtag-et e Instagram-it, këto janë 10 qytetet më

Berlini- zë vendin e katërt me 52 milionë postime, që tregojnë qytetin në Instagram. I njohur si qyteti i artit, Berlini ka mbi 170 muze që përmbajnë pjesë nga e gjithë bota, të cilat mund të shpjegojnë shumë mirë numrin e madh të postimeve në mediat sociale. Ai njihet gjithashtu si qyteti më i gjelbër në Evropë, falë numrit të madh të hapësirave me pemë për qytetarët.

Bazuar në hashtag-et e Instagram-it, këto janë 10 qytetet më

Madridi- qëndron në krye të pesë destinacioneve më piktoreske evropiane sipas Instagramit. Falë motit të tij të mrekullueshëm, monumenteve të famshme, Madridi është shpërndarë në Instagram mbi 48 milionë herë.

Më pas listën me 10 qytetet më të etiketuara në platformën e shumëpërdorur, Instagram e vijojnë:

Bazuar në hashtag-et e Instagram-it, këto janë 10 qytetet më

6. Amsterdam, Holandë/ 35,842,344 hashtags

 

Bazuar në hashtag-et e Instagram-it, këto janë 10 qytetet më

7. Romë, Itali/ 29.822.446 hashtags

 

Bazuar në hashtag-et e Instagram-it, këto janë 10 qytetet më

8. Valencia, Spanjë/ 28.800.740 hashtags

 

Bazuar në hashtag-et e Instagram-it, këto janë 10 qytetet më

9. Hamburg, Gjermani/ 22.871.478 hashtags

 

Bazuar në hashtag-et e Instagram-it, këto janë 10 qytetet më

10. Milano, Itali/ 22.818.970 hashtags

Horoskop