Astroliving / 23 Tetor 2023, 22:16

Sfida dhe vështirësi, këto dy shenja do të vihen në provë gjatë muajit nëntor

Sfida dhe vështirësi, këto dy shenja do të vihen në

Kur afrohet një muaj i ri, shumë prej nesh shpresojnë dhe urojnë që ai të jetë i mbarë në të gjitha aspektet, por për fat të keq ji gjithmonë gjërat shkojnë ashtu siç duam. E duke qenë se jem në prag të muajit nëntor, astrologët kanë diçka për të thënë për dy shenjat e mëposhtme. Muaji i parafundit i vitit rezervon sfida dhe vështirësi për Demin dhe Luanin, ndaj nuk ju ngelet veçse të pranonin fatin.

Demi

Në përgjithësi, javët e ardhshme nuk duken aq të këqija për Demin . Afërdita i jep shenjës së tokës shumë siguri dhe momente të këndshme dhe gjërat nuk po shkojnë keq as në punë, nëse nuk do të ishin ato periudhat e bezdisshme të thatësisë në mes. Ato shkaktojnë mërzitje dhe zhgënjim për Demin në nëntor dhe shpesh e bëjnë atë të vërë në dyshim pozicionin e tij aktual. Në fund të fundit, shenja ambicioze e zodiakut dëshiron të ecë përpara dhe të mos qëndrojë në vend.  E rëndësishme: Këmbëngulja kërkohet tani, i dashur Dem! Mos lejoni që pushimet e vogla në mes t'ju rrëmbejnë humorin tuaj të mirë. 

Luani

Luanët vihen në provë në nëntor dhe fatkeqësisht duhet të pranojnë disa nga sfidat që u dalin në jetën e përditshme. Arsyeja për këtë nuk është Merkuri në retrogradë, siç mund të mendojë shenja e zjarrit, por Urani që siguron që jo gjithçka të shkojë mirë. Shenja e horoskopit përndryshe imagjinative ndonjëherë do të marrë rrugën e vet në javët e ardhshme, sepse dëshiron të arrijë shumë në të njëjtën kohë. Ka vetëm një gjë për të bërë: bëj një gjë në një kohë, i dashur Leo. Praktikoni durimin dhe lejoni vetes të bëni pushime të shkurtra herë pas here. Së shpejti suksesi do t'ju vijë përsëri pothuajse vetë.

Horoskop