Modë / 24 Tetor 2023, 12:30

Triko me jakë golf, 10 kombinimet më 'cool' të vjeshtës

Triko me jakë golf, 10 kombinimet më 'cool' të

Një triko me jakë golf, është veshja që mund të largojë një stres të madh të përditshmërisë, në rastet kur nuk dimë se çfarë të veshim.

Golfi kombinohet me të gjitha veshjet e preferuara këtë sezon si xhaketat klasike dhe ato sportive, fustane, jelek etj.

Në këtë artikull do ju tregojmë disa kombinime që mund t’i provoni pa frikë në ditët e ftohta të vjeshtës, ashtu edhe të dimrit.

Triko me jakë golf, 10 kombinimet më 'cool' të

Triko me jakë golf, 10 kombinimet më 'cool' të

Triko me jakë golf, 10 kombinimet më 'cool' të

Triko me jakë golf, 10 kombinimet më 'cool' të

Triko me jakë golf, 10 kombinimet më 'cool' të

Triko me jakë golf, 10 kombinimet më 'cool' të

Triko me jakë golf, 10 kombinimet më 'cool' të

Triko me jakë golf, 10 kombinimet më 'cool' të

Triko me jakë golf, 10 kombinimet më 'cool' të

Triko me jakë golf, 10 kombinimet më 'cool' të

 

 

 

Horoskop