Modë / 26 Tetor 2023, 12:29

Këpucët mokasin, 10 kombinime perfekte për të provuar këtë vjeshtë

Këpucët mokasin, 10 kombinime perfekte për të provuar

Në këpucët më ‘IN’ të momentit që mund të keni në garderobën tuaj, me siguri nuk mungojnë një palë mokasina.

Këpucët klasike dhe super të kombinueshme, janë një zgjedhje e shpejtë për në përditshmëri dhe që e tregojnë pamjen tonë super të kompletuar.

Ideale në kombinim do të ishin me xhinse ose pantallona, por dhe me funde e fustane. Më poshtë gjeni 10 kombinimet më perfekte me këpucët mokasina, që mund t’i  provoni edhe ju këtë vjeshtë.

Këpucët mokasin, 10 kombinime perfekte për të provuar

Këpucët mokasin, 10 kombinime perfekte për të provuar

Këpucët mokasin, 10 kombinime perfekte për të provuar

Këpucët mokasin, 10 kombinime perfekte për të provuar

Këpucët mokasin, 10 kombinime perfekte për të provuar

Këpucët mokasin, 10 kombinime perfekte për të provuar

Këpucët mokasin, 10 kombinime perfekte për të provuar

Këpucët mokasin, 10 kombinime perfekte për të provuar

Këpucët mokasin, 10 kombinime perfekte për të provuar

Këpucët mokasin, 10 kombinime perfekte për të provuar

 

 

Horoskop